Nieuws    -     Evenementen    -     Kaarten    -     Media    -     Contact
KaartenVoorverkoop

Entreekaarten voor 3Volution van zaterdag 2 November zijn in de voorverkoop alleen verkrijgbaar als entreebandje - die aan te schaffen zijn aan de bar van de Ambiani - of als E-ticket bij Paylogic. Deze kosten € 10,- exclusief transactiekosten. Just Party raadt dan ook aan om zoveel mogelijk kaarten tegelijkertijd te bestellen, om maar eenmalig de transactiekosten te betalen. Kaarten aan de deur kosten € 13,-.E-tickets via PaylogicWat is Paylogic?
Paylogic is een nieuw en innovatief systeem waarmee u op een snelle, simpele en vooral veilige manier kaarten kunt bestellen op het internet. Via het online betalingssysteem kunt u tickets bestellen en afrekenen op de website van het evenement dat u wilt bezoeken. In vijf simpele stappen meldt u zich aan en binnen enkele minuten is uw bestelling voltooid.

Nadat u uw tickets besteld heeft, ontvangt u van ons een e-mail. U kunt de bijgevoegde E-Tickets, voorzien van unieke barcode, vervolgens zelf uitprinten en meenemen naar het evenement. Hiermee krijgt u eenvoudig toegang tot het evenement. Kaarten bestellen via Paylogic is goedkoop, simpel, snel en veilig.

Meer informatie:
 • Over Paylogic
 • Over E-tickets
 • Veiligheid
 • F.A.Q.

  Heeft u verder nog vragen, neem dan contact op met Paylogic Clientcare via mail clientcare@paylogic.nl of bel met 0900 7295 6442 (tijdens kantooruren). •  


  Facebook

  Facebook.com  Facebook.com
  Event links

  Facebook.com   Partyflock.nl   Twitter.com   Reuselcity.nl


  Nieuwsbrief
  Blijf op de hoogte van de laatste nieuws van Just Party en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief


  Tell-a-friend
  Breng je vrienden op de hoogte van de komende evenementen met Tell-a-friend!